Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsreceptie 2023

9 februari @ 20:00 - 23:00

Beste leden

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Mijn wens als voorzitter en ook als team PsyZOH, is dat we gespaard blijven van pandemieën en dat we mogen blijven groeien als beroepsgroep om de toekomstige uitdagingen aan te kunnen gaan.

Uitdagingen zoals het opvolgen van het ELP-project, het faciliteren van het samenwerken met andere zorgpartners over de verschillende lijnen heen en het continueren van onze lokale en provinciale werking binnen de verschillende zorgstructuren.

Onze wens voor jullie, onze collega’s, onze leden, is dat eenieder zijn/haar speelse nieuwsgierigheid mag behouden of mag terugvinden. Het is onze ervaring dat deze speelse nieuwsgierigheid snel kan verdwijnen wanneer we zelf onder teveel druk komen te staan. In de nasleep van de pandemie waarbij de zorgnood nog groter geworden is, voelen wij allemaal de verhoogde druk, ook op onszelf en onze omgeving. Vandaar onze wens, omdat deze de hoop met zich meedraagt, dat eenieder zich goed en wel mag voelen.

Na deze wensen willen we uiteraard ook bijdragen aan het welbevinden van onze leden door jullie uit te nodigen voor onze nieuwjaarsreceptie op donderdag 9 februari 2023 om 20u in het dagcentrum van de Broeders Alexianen te Tienen (Ark van Noëstraat – 3300 Tienen).

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen voor een hapje en een drankje.

Hartelijke groeten,
Team PsyZOH

PS: we hebben de datum aangepast omwille van organisatorische redenen. Het klopt dat we eerst 20 januari hadden voorzien, deze datum komt dus te vervallen.

 

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisatoren

Peter Van de Vreken
Dagelijks Bestuur PsyZOH

Locatie

Dagcentrum Broeders Alexianen
Ark van Noëstraat
Tienen, 3300 België
+ Google Maps