Driedaagse vorming: suïcidepreventie voor jongerenbegeleiders

View this email in your browser
Driedaagse vorming: 
suïcidepreventie voor jongerenbegeleiders
 
Hoe herken je signalen die wijzen op suïcidaal gedrag? Hoe ga je het gesprek aan met een suïcidale jongere? Hoe maak je suïcidaliteit bespreekbaar? Hoe kan je het risico op suïcide inschatten? Wat doe je in geval van crisis? Welke hulp bied je na een zelfmoordpoging? Hoe vang je nabestaanden op? Hoe doe je aan zelfzorg als hulpverlener?
 Op deze en andere vragen krijg je een antwoord in onze interactieve vorming voor jongerenbegeleiders. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke inbreng.
 Praktisch:
*Wanneer:
– Driedaagse vorming: 23 en 30 november, en 7 december 2021
– Terugkommoment: 18 januari 2022 (voormiddag)

Waar:
– Driedaagse vorming en terugkommoment: Sint-Geertruiabdij 6, 3000 Leuven (CGG PassAnt)

Kostprijs: €195
*Een engagement voor de drie dagen is een voorwaarde om deel te nemen.

Interesse? Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Meer info en inschrijven via Driedaagse vorming suïcidepreventie voor jongerenbegeleiders (23 en 30/11, en 7/12/2021)

Indien je meer informatie wenst over ons aanbod, neem dan contact op met Laura Jonville (laura.jonville@passant.be).

Volgde je één van onze vormingen en was je tevreden? Doe je collega’s (en ons) een plezier en stuur hen dit aanbod door. Alvast bedankt!
Deelnemers getuigen: 
 “Ik vertrek met een goed gevulde rugzak naar mijn werk: de vorming was zeer concreet en praktisch. Bedankt voor de fijne vorming!”
“Ik ben heel blij dat ik deze vorming kon volgen. De vorming heeft me vertrouwen gegeven en heeft me nieuwe vaardigheden bijgebracht in het omgaan met suïcidale jongeren. Ik zou deze vorming aan al mijn collega’s aanbevelen!”